fbpx

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mijn paard is fel / heeft een heet karakter, dus als ik een brok voer wordt mijn paard alleen maar feller. Hoe kan ik mijn paard toch voller op de rug krijgen?

Voer naast goed hooi, ook condition en muscle mix en 100gr balancer en priobiotic van Action Quality. Daarnaast 1600gr. condition en muscle mix plus dagelijkse dosering Build & Care. 

Kan ik mijn jonge paard met startende training Build & Care geven?

Dat kan zeker, en is zelfs ideaal. De Build & Care maakt jonge paarden sneller sterk waardoor ze het werk makkelijker aankunnen. 

Wordt mijn paard heter of flegmatieker van Build & Care?

Nee, Build & Care heeft geen invloed op het karakter van uw paard. Wel zorgt Build & Care voor een sterker paard waardoor ze vitaler zijn en het werk beter aankunnen. Vaak geeft extra kracht wel meer energie. 

Heeft Build & Care invloed op het uit balans brengen van rantsoen, betreft vitamines, mineralen en sporen elementen?

Nee, u kunt Build & Care overal naast voeren. 

Hoe snel zie ik resultaat bij mijn paard, bij gebruik van jullie product Build & Care?

In de doorsnee begint het resultaat na ongeveer 1 maand zichtbaar te worden. Dit is afhankelijk van uw trainingschema. Het beste effect bereikt u bij goede training. Ons product is jarenlang getest en doorontwikkeld en biedt snel en zichtbaar resultaat bij goed gebruik!

Is Build & Care een dopingmiddel?

Nee, Build & Care is een puur natuurlijk en schoon product. Wel heeft het invloed op de groeihormonen van uw paard. Als u 48 uur voor een wedstrijd stopt met toedienen, zit de hormoonspiegel weer op normaal niveau.

Mijn paard is te vet en ik wil daar spieren voor terug, hoe kan dat?

Dat is absoluut mogelijk maar wel met een super afgestemd rantsoen in combinatie met Build & Care. Daarnaast is heel veel training belangrijk.

Voorbeeld rantsoen:
Voer de 1e vier weken alleen hooi met Action Quality sportmix en recube. Train uw paard deze periode veel. Na 4 weken kunt u starten met Build & Care en daarna stapt u over op de joint en performance.

Mijn paard mist spieren op zijn billen en schouders, hoe kunt u dat verbeteren bij uw paard?

Naast voldoende hooi en water is een wat eiwitrijker rantsoen belangrijk. Wij adviseren u om uw paard Action Quality omega & performance te voeren. Dit is een eiwitrijker sportvoer in combinatie met een hoger aandeel omega vetzuren. Daarnaast is een stuk training een must. Sterk aanbevolen wordt om Build & Care als extra toe te dienen voor maximaal resultaat.