fbpx

Over ons

De Paardenspecialist in het kort

Wij zijn onderdeel van Avo Diervoeders en de officiële verkoper van Build & Care. Avo Diervoeders is het bedrijf en ontwikkelaar van de producten van Action Quality Horsefood. Alle producten van Action Quality Horsefood zijn via daar te verkrijgen. Omdat de Build & Care zo’n uniek en lang doorontwikkeld product is verkopen wij deze grootschalig via deze webshop. Het product is enkel via hier en via geselecteerde winkels te verkrijgen.  Wij garanderen hier de laagste prijs en leveren bestellingen gratis in Nederland en België. 

Wij zijn gevestigd in Hulshorst en bedienen uiteenlopende klanten, van professionele topsporters tot hobbyisten. Één dingen hebben al onze klanten gemeen: een passie voor de paardensport en het willen verbeteren van de prestaties. Service is voor ons ontzettend belangrijk omdat wij volledig achter ons product staan. Dat betekent dat wij iedereen tevreden willen stellen en klachten of verbeterpunten zeer serieus nemen. Bij ons staat de klant altijd centraal, niet alleen voor het bestellen maar ook daarna.  

Waarom kiezen voor De Paardenspecialist? 

Wij zijn de officiële verkoper van Build & Care (by Action Quality Horsefood). Wij richten ons helemaal op het sterker maken van de spieren van uw paard zodat deze topprestaties kan leveren. Wij verkopen daarom slechts 1 product, die helemaal is gericht op dit doel. Dit product is jarenlang doorontwikkeld tot het unieke en perfecte product dat het nu is. Wij vinden service en klanttevredenheid enorm belangrijk. Ons voornaamste doel is echter om ervoor te zorgen dat u samen met uw paard, topprestaties kunt leveren. Wij weten als geen ander hoeveel dit product kan bijdragen aan deze topprestaties.

Hoge klanttevredenheid

Laagste prijsgarantie

Gratis en snelle levering

Onderdeel AVO Diervoeders