fbpx

Build & Care

Build & Care draagt sterk bij aan de spieropbouw van uw paard. 

Bij het sterk en gezond houden van de spieren van uw paard speelt voeding, naast een juiste balans tussen beweging en rust, een belangrijke rol. Of het nou gaat om een zware training of een intensieve buitenrit, de spieren van uw paard hebben altijd de kans nodig om zich te herstellen en zo te versterken. Om de spierfunctie en opbouw optimaal te ondersteunen is Build & Care sterk aan te bevelen. Build & Care is een uniek product in de markt dat kwalitatief ver boven andere producten uitstijgt en dat merkt u!

Build & Care is na een jarenlang en intensief ontwikkeltraject op de markt gebracht. Tegenwoordig is het een bekend product onder paardensporters die voor maximale prestaties van hun paard willen gaan. Dit betekent niet dat het alleen effect heeft voor fanatieke sporters, ook minder fanatieke rijders kunnen baat hebben bij Build & Care. 

Build & Care is een 100% natuurlijk voedingssupplement verkregen uit de olie van rijstzemelen ter ondersteuning van een optimale spierontwikkeling. Gamma Oryzanol en de daaruit voortkomende stof Ferulinezuur zorgen tezamen met de Plantaardige Sterolen voor een verhoging van de insulinegroeifactor. Deze unieke combinatie draagt bij aan een verbeterde groeihormoonspiegel en bevordert de toename van spier- en steunweefsel en spierkracht. 

Wanneer kiezen voor gebruik van een voedingssupplement? 
Naast voldoende en goede training in combinatie met voldoende rust, speelt voeding een enorm belangrijke rol. In veel gevallen is gewone voeding niet voldoende om uw paard maximale prestaties te laten leveren. Eiwitten zijn zeer belangrijk voor spieropbouw en eigenlijk onmisbaar. Voor ons waren de standaard producten niet genoeg en daarom hebben wij een product ontwikkeld dat écht resultaat levert. Build & Care is uniek en zorgt voor topprestaties door het zeer effectieve en bewezen effect van ons ingrediënt Gamma Oryzanol. 

Over de werkzame stof Gamma Oryzanol
Gamma oryzanol is een natuurlijk product dat de spiermassa helpt vergroten en bijdraagt aan een goede spierontwikkeling. Gamma oryzanol en de daaruit voortkomende stof ferulinezuur (naast de plantaardige sterolen) komen voor in rijstzemelen. Inname van deze stoffen verhoogt de insulinegroeifactor (IGF-1 spiegel). De insulinegroeifactor zorgt weer voor een verbeterde groeihormoonspiegel. Dit hormoon zorgt voor toename van spier- en steunweefsel. Het is gebleken dat deze twee stoffen ook een zeer gunstige invloed hebben op de stressreactie door het beschermen van cellen tegen vrije radicalen.

Hierom kiest u voor Build & Care

N

100% natuurlijk voedingssupplement

N

Ondersteunt optimale spierontwikkeling

N

Verhoogt de insulinegroeifactor

N

Voor alle sportdisciplines

N

Voor absolute topprestaties

N

Breed inzetbaar - voor alle rassen.

N

100% klanttevredenheid

N

Verantwoorde energie afgifte.

N

Wordt erkend en aanbevolen door bekende topsporters (o.a. Emma Laarkamp, Annabel Rootveld & Henk Frederiks)