Dealers

AVO Diervoeders

AVO Dier, Tuin & Agri is 1 september 1994 opgericht door Anton van Omme uit een combinatie van zijn passie voor paarden en zijn opleiding mengvoederindustrie aan de Molenaarsschool. In die tijd was de specialisatie van AVO het paardenvoer met eigen samenstelling. Tegenwoordig biedt AVO producten aan op het gebied van dieren en benodigdheden, maar ook diverse producten die gericht zijn op het buitenleven zoals afrastering, potgrond, gereedschap en werkkleding.

Het bedrijf heeft een bezorgservice die uw bestelde producten elke donderdag in Nunspeet, Hulshorst, Vierhouten, Hierden en Harderwijk gratis thuisbezorgd, vanaf een bestedingsbedrag van €50. Voor meer informatie kunt u de onderstaande site bezoeken.

(Levert AVO ook andere diensten / voedingsadviezen / lezingen?)

(Hindernissen beschikbaar?)

Harderwijkerweg 468a
8077 RM Hulshorst

Website: http://www.avodiervoeders.nl/
Emailadres: info@avodiervoeders.nl 
Telefoonnummer: 0341 453260


 

 

Mulder Agro 

  


 

Mulder Dier en Tuin

 


 

Van der Graaf "De Molen"

 


 

Wilting

Gerrit Wilting kreeg in 2005 het bedrijf van zijn vader in handen en begon met het verkopen van paardenvoer. Het bedrijf breidde langzaam uit en groeide uit tot een Huis, Tuin en Dier bedrijf wat vergelijkbaar is met een kleine Welkoop. Samen met zijn vriendin Baudy Heemskerk, die sinds 2007 in het bedrijf zit, werd in 2011 een webshop opgericht en in november behoorde Wilting tot een van de dealers van Action Quality.

HGW- Agri shop biedt producten aan op het gebied van huis, tuin en dier en kunnen dit bezorgen in een straal van ongeveer 20 kilometer. Hier zijn echter wel voorwaarden aan verbonden, die u op de  onderstaande site kunt vinden. Ze leveren ook nog andere diensten zoals bijvoorbeeld voedingsadvies (aan huis), vaak in combinatie met Anton van Omme.

Het uiteindelijke doel van het bedrijf is uitgroeien van een eerst kleine onderneming, naar een groot bedrijf dat bekendheid heeft in heel het land en veel mensen kan voorzien van hun producten.

“We zijn nog steeds aan het groeien en sponseren momenteel ook verenigingen in de buurt door middel van geld en voer, maar in de toekomst zouden we bijvoorbeeld ook voor verenigingen hindernissen beschikbaar willen stellen.”

Dalerveensestraat 30
7751 ZT Dalen

Website: http://www.hgw-agrishop.nl/
Emailadres: info@hgw-agrishop.nl 
Telefoonnummer: 0614599517

 


 

Teurlings